<$BlogRSDUrl$>

24.2.04

Hvor er det skønt at have et sted, hvor jeg kan vise mine ting frem til alle, der er ligeså vilde med strikning og nye garner som jeg selv!:-))
Og hvad har jeg så bedrevet af disse mine dejlige garner?
Jo allerførst vil jeg vise Jer mine alfesko,

som er blevet helt aldeles bedårende - synes jeg da selv!!

Og min nyeste taske:

Og så har min veninde og jeg leget med knagerækkestrik - her i en valket og en uvalket udgave:

Mine kommentarer til dette må være, at man skal passe gevaldigt på - garnet skal kun valkes ganske kort og højst ved 30 grader. Jeg ville nok foretrække en mellemting mellem det uvalkede og mit valkeresultat, der har fået 30 grader og kortprogram. Men hvordan styrer man mon det? Nogen idéer?
Nu vil jeg gå ind og klippe nyt betræk til vore spisestuestole. Livet er jo andet en strik!:-)))

0 kommentarer

21.2.04

Jeg ved det godt - jeg har lovet, at her ville komme nogle billeder!!!
Men sagen er den, at "manden med kameraet" ikke har haft tid, så vi er altså alle nødt til at have en smule tålmodighed.
Jeg må hellere få gjort alvor af, at købe mit eget digitalkamera - så er vi jo ude over det problem!:-)

Men jeg har begået flere ting her i de sidste par dage:
Et sjal i knagerækkestrik i det skønneste pink/orange/lilla Multicolorgarn.
Endnu en taske i sort og brun Gotlandsk pelsgarn sat sammen med sort/brun håndspundet Schwarzwald Tweed - mit yndlingsgarn over alle!!!
Og endnu en lidt "hippiet" taske i regnbuefarvet Multicolor garn fra Ingeborg Michels.
Og som rosinen i pølseenden har jeg strikket og valket den sejeste hjemmestøvlet i det tykke Irlandagarn. Den er blevet tør her til morgen og skal lige have lidt udsmykning og endnu en tur i vaskemaskinen - så er prototypen klar til årets skomode!:-)))
Men nu skal jeg i omdrejninger, for vi skal til Herning til Ferie for alle messen. Min datter Lise er på arbejde dernede i MY PLANET's stand. Og jeg skal tage mig gevaldigt sammen for ikke at "komme til" at købe en autocamper!!! Sådan et rullende sommerhus har i flere år stået allerøverst på min ønskeseddel. Tænk bare at kunne pakke vognen og køre lige derhen, hvor man har lyst til.....
Nå, jeg må nok "nøjes med" at bestille en rejse til Shetlands ørerne. Det er vist det pengene rækker til i år. Men man bliver altså HELT VILDT inspireret af at gå rundt på sådan en feriemesse!:-)


0 kommentarer

16.2.04

Taskefeberen breder sig!:-))
I går begik jeg endnu 2 tasker - de hænger til tørre lige nu og herefter venter den sidste smule montering - så er de klar!!
Min veninde har sat mig i stævne i morgen aften - og så skal vi lave sjaler i knagerækkestrik i Multicolorgarnerne
Det glæder jeg mig meget til. Der skal nok komme billeder af resultat!

Og i aften skal jeg strikke hjemmesko/støvler, som skal udsmykkes inden valkning i vaskemaskinen. Jeg har en idé, som jeg lige skal have afprøvet!:-)
Jeg strikker dem i det kraftige Irlanda garn fra Italien og laver udsmykning med nogle af de andre sjove garner, jeg har på lager!
Tænk hvis jeg havde noget mere tid? Hvad kunne det ikke føre til?!:-)
Nå, nu kommer fragtmanden med et kæmpelæs Opalgarn - så lageret kan blive fyldt op!!!

0 kommentarer

14.2.04

Så har jeg endelig fået hovedet så meget ovenvande, at jeg kunne få mine første tasker fotograferet. De ligger nu i butikken og venter på, at der kommer nogen forbi og ser dem!:-)
Min egen taske er blød og lækker som en teddybjørn.

Den kommer til at følge mig overalt!:-))

Jeg prøver at finde noget ekstra energi frem, så jeg kan få færdiggjort den næste taske, der kommer til at hedde Coffee. Det bliver en håndtaske med bambushanke i lækre sort/brune farver!

Der har været dejligt at hilse på så mange kunder her i uge 7 - også selvom jeg bestemt ikke har været på toppen!
For Jer, der ikke kunne komme forbi, skal I lige have nogle billeder af mine garnreoler at hygge Jer med.


Åh, jeg elsker bare at gå og ae alle de dejlige garner og drømme om alt det, jeg kan lave af dem.
Fra i morgen står den på knagerækkestrik med de flotte italienske garner.

0 kommentarer

10.2.04

Ja, så gik jeg altså ned med flaget!:-(

Det hele startede med, at jeg ville have en superflot ny butik at vise frem her i uge 7, hvor jeg har åbent hver dag. MEN - jeg kunne ikke tåle den lim, der var i mine nye reoler - så jeg fik et voldsomt allergisk anfald, der resulterede i totale rå slimhinder fra hals til lunger!! Så nu har jeg frygteligt ondt i halsen - OG har fået en kæmpe omgang allergisk snue oveni. Og det er mig, der ellers aldrig fejler sådan noget mere!!!
De drillesyge vil sikkert sige, at det hele bare er en omgang hysteri, fordi jeg ENDNU IKKE HAR FÅET MINE GARNKASSER FRA OPALFABRIKKEN!!!!!
Det er altså ret så belastende, da jeg har MANGE dejlige kunder, der venter utålmodigt på deres pakker!:-(

Nå, bare rolig - det løser sig altsammen - jeg bliver rask igen - og kunderne får endeligt deres garn!:-))
Om to timer er jeg frisk, for så er her åbent - og jeg skal vise mine flotte nye reoler og de lækre garner frem til alle, der kigger indenfor.
Velkommen!



0 kommentarer

6.2.04

Her i weekenden kommer der til at ske ting og sager i min lagerbutik - jeg har købt 2 store ekstra reoler med i alt 40 rum til ALT mit garn!:-) Så har jeg måske plads til det meste - plus lidt opfyldningskasser med sådan ca. 2-3000 nøgler. GRIN....
Det er ren afreagering, for der er nogle (læs produktionen) på Opalfabrikken, der har kludret i det, så mine Musicagarner ikke er kommet afsted fra Tyskland. Jeg har ordrer liggende overalt, der jo skulle have været ud senest i dag - men jeg må desværre beklage fejltagelsen - og at jeg først kan sende varerne tidligst på onsdag!:-(
Jeg HAR prøvet at tælle til 10 og tage en dyb indånding og lade være med at skrige!!! Og i morgen vil jeg knokle hele dagen - så går det nok alt sammen!:-)

Desuden skal jeg fotografere de første tasker i morgen, så de kan snart ses i butikken!!!
Rigtig god weekend til alle, der kigger med her!:-)

0 kommentarer

5.2.04

Solen skinner, fuglene synger, de første forårsbebudere pibler op af jorden - og livet er skønt!:-))
MEN butikken ligner noget, man skulle tro, der var løgn!!! Jeg har de sidste dage vredet min hjerne - og resten af kroppen for at få alt mit nye garn på plads, så jeg kan lukke folk ind af døren!:-)
Det skal nok lykkes inden i morgen - bare vent!!
Oven i dette er jeg og min meddesigner Bettina Koefoed ved at lægge sidste hånd på de første taskekits med de skønne nye garner fra Tyskland og Italien. Det bliver i klassen "Luksus tilbehør til at forsøde dit liv"!:-))
Dejlige, lækre designergarner, der forvandles til ekslusive, flotte og sjove tasker til enhver lejlighed. Ikke for discountkunder - jeg ved det godt - men derimod for alle Jer, der bare en gang imellem vil lave noget virkeligt GUF til Jer selv!!:-))
Glæd Jer - der kommer billeder i løbet af weekenden på www.marknodesign.dk

0 kommentarer

This page is powered by Blogger. Isn't yours?