<$BlogRSDUrl$>

25.5.05

Tjek lige dette yndige barn!
Her kommer en meget ung udgave af undertegnede:

Er det ikke bare en nuttet unge?
Mine børn siger godt nok, at mine mundvige også vendte nedad dengang - så jeg er nok født sådan!!! (Frække unger!)
Nå, men hvorfor viser jeg nu dette billede?
Jo - dels for, at det er 50 år gammelt - dels for, at strikket på billedet er supertrendy lige nu - og dels fordi, jeg næsten er færdig med en spencer i samme stil. Jeg mangler lige at hækle en kant og brodere en masse blomster - så skal der nok komme billede!:-)
Læg i øvrigt mærke til de flotte strømper med hulmønstre - og det fantastiske, broderede pudebetræk. Jo, min mor var og er en meget dygtig strikker og syerske!!

Og jeg overholder altså stadig min strikkeplan. Jeg har bare ikke tid til også at fotografere alle de små fremskridt. Det bliver vist også lidt for kedeligt i længden. Så hellere fremvise de færdige ting.
Men jeg er godt i gang med 2. forstykke på skulpturstrikcardiganen - de New Zealandske sutsko er færdige - og strømperne vokser, som de skal.
Det kniber godt nok MEGET med tid til at strikke hver dag - for jeg har susende travlt med at søsætte min nye luksusafdeling i firmaet - Créme de la Créme. Det er meget, meget spændende at vente på de mange sendinger med udsøgte gufgarner - de første kommer ind sidst i denne uge og i begyndelsen af næste!:-)

0 kommentarer

22.5.05

Fredagsstrik!
Jeg har besluttet at bevise, at jeg dagligt overholder min plan, så derfor kommer der fortløbende billeder af mine fremskridt - her mine fredagsstrømper:

Det er ét af nøglerne fra byttekassen - et ældre nøgle Fortissima - men sikke nogle skønne farver!!!

Lørdagsstrik!
Min datter Lise er lige kommet hjem fra New Zealand - og med sig bragte hun disse herligheder:


Da lørdag jo en min "fritvalgsdag", måtte jeg straks kaste mig over det papegøjefarvede valkegarn og kreere sådan en NZ-sutsko:

Den ser overmåde fjollet ud - men bare vent til den har været en tur i vaskemaskinen!:-)
De øvrige garner er kidmohairbouclé til et sjal og merinobouclé til en hue - rigtig dejlig pakke at få!! Jeg må sige, at jeg har opdraget Lise godt!:-)

0 kommentarer

20.5.05

Strik for regnskovens truede dyrearter!
Nu varer det ikke længe, før vi får den nye Opalkollektion Animal til landet.
Wolfgang Zwerger har designet en kollektion, hvor min. 5 kr. for hver eneste solgte nøgle garn går direkte til Projekt Red Regnskoven.
Jeg har tigget de sidste spolerester fra prøveoptrykket, så jeg kan få lavet nogle modeller inden garnet kommer til min butik. Jeg har planer om en babystartpakke blandt andet fyldt med søde dyremodeller til nuttede menneskebørn.
Første model er en baby bodystocking, som nu kun mangler at blive presset og puttet på en levende model til fotografering. Men I kan smugkigge her:

Dette garn er Flamingogarnet - jeg ville ellers den skulle hedde Pink Panther - men sådan nogle findes ikke i regnskoven, siger de kloge. FNIS....

0 kommentarer

19.5.05

Hemmelig-ven-gave med posten i dag!:-)
Se lige denne skønne pakke, jeg har fået fra en hemmelig ven i Bruxelles.
Tusinde tak skal du have - du kære MEGET hemmelige ven!!
Jeg kan nemlig ikke læse hele navnet uden på pakken, men der står A. Vuorik..... og der var ikke noget brev med, så jeg føler mig lidt lost!:-)
Hov - nu har jeg fået hjælp af Tina Hult. Pakken er fra Anne, så nu kan jeg få sagt pænt tak for dette her:

Er det ikke flot? Jeg TROR det øverste bundt er 100% alpakka - og at det andet er 100% bourettesilke - men jeg er ikke helt sikker. Men de skønne knapper er i hvert tilfælde ægte perlomor!:-)
Ih, hvor ER jeg glad for denne pakke - lige mine yndlingsfarver - og så ren luksusgarn!! DEJLIGT!:-))

Og Vivan - det kan godt være, at månen er lavet af grøn ost - men jeg overholder skam min plan. Se hvor langt jeg nåede på mit skulpturelle strukturstrik i går:

- et færdigt forstykke! Så kom ikke her!:-)
I aften skal jeg montere en baby bodystocking - det er straks værre. Jeg HADER at montere!!!!

0 kommentarer

18.5.05

Strikke-ugeplan!:-)
Nu har jeg besluttet at gøre endnu et forsøg på at strukturere min hverdag. Udover min arbejdsplan med firmaet har jeg også lavet en strikke-ugeplan - den ser sådan ud:
Mandag - sokkestrik
Tirsdag - babystrik
Onsdag - strukturstrik
Torsdag - babystrik
Fredag - sokkestrik
Lørdag - frit valg!:-)
Søndag - strukturstrik
Jeg gør dette, fordi jeg er så frygteligt impulsiv - jeg starter på 10 nye ting om ugen - og NU skal det altså bare være slut!!!
Nu er det KUN om lørdagen, jeg må være uartig og starte noget nyt op - eller lege med diverse påbegyndte projekter!:-)
Gad vide, om jeg kan holde det?

0 kommentarer

15.5.05

Pinseudflugt!:-)
Nu er min mand og jeg lige kommet hjem efter en dejlig tur til fårehyrden Berit Kiilerich's gård Lystbækgaard øst for Ulfborg.
Her var der kæmpe trolde og andet filt:

(Beklager de dårlige billeder - der var ikke meget lys i de mørke stalde!)
Der var udstilling af finsk strik:


Og sidst - men ikke mindst - var der lidt vævning, hjemmefarvet garn og Strikkecafe med Dogmestrik:

Sidstnævnte gik ud på at udkarte noget uld med fingrene og så strikke med det ubearbejdet på meget store pinde!!

0 kommentarer
Killingen, der skiftede navn!:-)
Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi er Star Wars fans her i huset - og derfor var det også nærliggende, at vores lille nye killing fik navnet Yoda - meeeeen....
killingen ville det anderledes!!
Det har nemlig vist sig, at den er en helt suveræn fodboldspiller, så derfor har vi besluttet, at den er nødt til at skifte navn til Figo - se selv her:

Jeg burde selvfølgelig have optaget dette på video, så I kunne se, hvor utroligt stærkt det går med at drible bolden hele vejen igennem stuen. Det ser fantastisk ud!!:-)
Nu vil jeg tage ud i det blå og køre ned til Lystbækgaard, hvor der er Spelsaudag med udstilling af Dogmestrik. Lyder det ikke spændende?
Beretning følger senere!:-)

0 kommentarer

12.5.05

Skønne, skønne Silk Tweed!
Da jeg så dette garn første gang, kom jeg straks til at tænke på den fantastiske skotske designer Di Gilpin, der blandt andet laver nogle meget specielle modeller i strukturstrik. Dette garn er som skabt til selv at forsøge sig - og her ser i mit første resultat:

Det er begyndelsen på en cardigan. Jeg aner ikke, hvordan den kommer til at se ud - for idéen med denne slags strik er, at man lader garnet og pindede "tale" til én og lader strikketøjet gro af sig selv!:-)
Men smadderskægt - det er lige, hvad det er!!!
Og garnet er HELT vidunderligt at strikke med - blødt og lækkert - GUF!

I slipper ikke for et par billeder af katteidylen:

Og her kan I rigtigt se, hvor lille Yoda egentligt er i forhold til gamle Oliver!:-)

0 kommentarer

10.5.05

Må jeg præsentere - Yoda!:-)
I dag har vi hentet en ny nuttet kattekilling. Det er godt nok ikke en rigtig Whiskaskat, men det lakker da derhen ad!:-)

Som I kan se, gik Yoda straks på opdagelse. Først indtog den Olivers kurv og dernæst mine potteplanter. Jo - den skal vi nok få glæde af!:-))
Og Oliver - ja han ser jo godt nok noget sur ud, ikk'? FNIS.....
Men det er da sjovt, som de ligner hinanden, hva'?
Yoda's far er også en Norsk Skovkat - ligesom Olivers - så de har begge to de samme lange hår rundt om halsen og på ørerne!!

0 kommentarer
Jeg havde Strik-In den 050505!
Det var en skøn dag, der startede med dejligt solskin - men det begyndte at regne, inden gæsterne kom - så slut med at planlægge, at folk kunne sidde udendørs!:-)
Altså måtte 25 personer presses ind i vore to små stuer sammen med hastigt voksende bunker af garn (som deltagere hamstrede inde i butikken!)
Stakkels Lærke var på et tidspunkt ved at brænde helt sammen - det samme var PBS-betalingssystemet!:-))
Nå, men jeg nåede lige at tage et par enkelte billeder før mit kamera stod af:

Dette er før billeder - FØR alle havde sat sig - og FØR borde, stole og gulv blev dækket af kaffe/thékopper, garn, strikketøj, bøger, blade m.m.
Læg mærke til Hanne V's fantastiske dominobukser!!!

Jeg fik nogle dejlige gaver, som Gry straks bestemte sig for at passe på:

Læg i øvrigt mærke til den smarte rejsestol, som lige kunne hægtes på bordet. Sådan én ville jeg gerne have haft, da mine børn var små!!
Og nu vi taler om Gry - ja, så fik jeg jo lov til at beholde hende lidt her i Lemvig, så hun blev straks ophøjet til skrivebordspynt:

Så kunne hun ligge der og pludre, mens jeg besvarede mails m.m.
Er hun ikke bare dejlig?

TUSINDE tak til alle Jer, der kom helt til Lemvig og gjorde mit Strik-In til en dejlig oplevelse - og tak for blomster, chokolade, sæbe, garn og taske!:-)
Og NU er trætheden også ved at være på retur - for det er godt nok hårdt at rydde så meget op, at her er plads til 25 personer. FNIS....

0 kommentarer
Kan nogen huske?
Hvor smukke og dejlige Kathrine og Malene så ud for et par uger siden, da de var til den store gallaaften på Handelsgymnasiet?
Her er de så på sidste skoledag - til Bad Taste Party:

Det er jo unægteligt noget af et stilskifte - men vanvittigt sjovt, så det ud!:-)

0 kommentarer

This page is powered by Blogger. Isn't yours?