<$BlogRSDUrl$>

27.9.05

En dejlig følelse!:-)
Efter en laaaaaang dag ved computeren med masser af oprydning i webbutikken, kan jeg nu se frem til, at det i morgen er min FRIDAG!:-)
Åh, hvor skal jeg sove godt og bare tænke på at nyde dagen i morgen!!!
Jeg tror, jeg vil tage en tur ud i sommerhuset og spise frokost med mine forældre. Jeg har forsømt dem lidt på det seneste, fordi jeg har haft så travlt med at få afviklet mit engrosfirma.
Jeg skal helt bestemt have smuglet lidt strikketøj med i tasken - for jeg trænger til at sidde og kigge ud over vandet og strikke i ro og mag!:-)
Jeg er så småt begyndt på julegaver til store og små i familien. Der bliver mange bløde pakker i år - har jeg bestemt! Dels fordi, jeg elsker at strikke noget brugbart - og dels fordi, jeg er træt af at købe legetøj, køkkenting, gavekort og CD'er!:-)
Jeg faldt over dette sjove tørklæde i strømpegarnsrester i dag - og den slags vil jeg have fabrikeret nogle stykker af!!
(Det er indlægget fra den 22/9, det drejer sig om!)
300 masker og en lang rundpind nr. 3 - og så er det ellers retstrik derudad med alle stumperne i restekurven!:-)

0 kommentarer

24.9.05

Strømper og sko - en trøje eller to!:-)
Her kommer et lille smugkig på, hvad min nye web shop kommer til at handle med.
Først og fremmest glæder jeg mig helt vildt til at præsentere de helt fantastiske veludførte og overmiljøvenlige sko og støvler fra El Naturalista i Spanien!
Skoene er udført i det lækreste læder, der er garvet i olivenolie og indfarvet med naturens egne plantematerialer. Alle såler er i rågummi og støbt, så de støtter dine fødder bedst muligt.
Her er et udvalg af nogle de modeller, jeg har valgt i første omgang:

Jeg vil imidlertid gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige sortiment til min kundegruppe - så hvis du har lyst til at give dit besyv med - så se 2005-modellerne her - og send mig en mail på info@markno.dk og fortæl, hvilke modeller og farver, du mener jeg skal tage på lager. Tusinde tak for ulejligheden!:-)
Udover fodtøjet fortsætter jeg naturlig vis med at sælge garn til strømper, trøjer, huer, sjaler m.m. Blandt andet vil jeg være lagerførende med Vivians nye Opalkollektioner!

0 kommentarer

9.9.05

Jeg rydder op - og sælger ud!:-)
Der kommer en tid i enhver kvindes liv, hvor man må gribe i egen barm og tage nogle beslutninger. Der er jeg kommet til nu!!!
Det betyder, at jeg har fundet en del, der skal have nyt hjem - garn, bøger, stof m.m.
Tingene kan beses i min lagerbutik hver fredag - eller du kan maile til mig på markno@mail.tele.dk, hvis der er noget, du er interesseret i.
Jeg er også villig til at holde åbent i weekenden, hvis I er nogle stykker, der har lyst til at komme forbi. Jeg tør godt love Jer, at det er køreturen værd!:-)

0 kommentarer

7.9.05

Der kom et bjerg af Kaunigarn i dag!:-)
Her ser I noget af det:

Men det første, jeg måtte gøre, var at ringe og bestille noget mere - for flere farver er allerede udsolgt!!!
Her vælter ind med ordrer efter, at jeg bekendtgjorde min nye konkurrence i forgårs!:-)
Jeg glæder mig helt vildt til at se mange forskellige valkede forslag.
Bemærk forresten, at det nu er muligt at bestille et bundt Kauni i lige præcist den størrelse, du har brug for.

0 kommentarer
Kan man strikke et hormon?
Nu har det kringlede i mit liv antaget en anden form.
Jeg har langt om længe fundet ud af, at det er min hormonbalance, der er skyld i al min dårligdom!!
Så nu må jeg til at strikke mine indre hormoner ud!:-)
Sikke da nogle flotte trøjer, der kan komme ud af det.
For et hormon ser sådan ud:
Og ja - nu rabler det vist helt for mig. Ha-ha-ha.....

0 kommentarer

5.9.05

Strik din indre kringle ud!:-)
Mit liv er lidt kringlet for tiden - og hvad sker der så?
Jeg strikker kringlede snoninger på må og få!
Har jeg en plan med det? Nej overhovedet ikke.
Jeg strikker bare for at strikke og jo mere indviklet det bliver - jo mere må jeg koncentrere mig 100% om det. Det er det rene terapi. Det får mig til at slappe af.
Faktisk så meget, at jeg er begyndt at ændre adfærd. Før var det utænkeligt, at jeg kunne tillade mig at holde fri midt på dagen - nu smækker jeg låget til computeren i og springer på cyklen, når jeg får lyst!:-)
Det betyder, at jeg er begyndt at nyde andet end mit elskede arbejde. Jeg finder det yderst underholdende at cykle rundt i byens villakvarterer og kigge på andre folks huse og haver. Tænk - det har jeg aldrig gjort før!!!
Og det er SÅ sjovt!:-)
Og om aftenen tager jeg strikketøjet og strikker snoninger og perlestrik. Det er blevet en hel besættelse. Mine omgivelser er besat af SUDOKU - og det HAR jeg også prøvet. Men det, der giver mig den indre ro er mine snoninger. Jo mere skæve og skøre - jo bedre!:-)
En af dagene kommer der ganske sikkert et par billeder. Men lige nu gider jeg ikke fotografere. Det er processen, der er vigtig - ikke resultatet!!!

0 kommentarer

This page is powered by Blogger. Isn't yours?