<$BlogRSDUrl$>

26.3.06

Sommertid - og sker der noget her?
Udenfor mine vinduer er vinteren ved at regne væk!
Der er GRØNT nedenunder al sneen - og der er masser af vintergækker, krokus og erantis i blomst. Tulipanerne, dagliljerne og et væld af andre planter er jo allerede et godt stykke over jorden! Foråret ER på vej:-)
Og sker her så noget på hæklefronten? Jow-jow - jeg har da hæklet et hovede, en krop og to ører - ca. 3 gange med hver del!:-))
Jeg indrømmer det blankt - jeg duer ikke til at hækle!!!!
Jeg kan ikke finde ud af at tælle maskerne, så det bliver rigtigt!:-(
I får altså ikke et billede, før katten er helt færdig - for det ligner ikke noget som helst lige nu. Delene skal lige stoppes i facon! Ha-ha-ha.....
Men jeg hækler tappert videre!:-)
På strikkefronten går det stille og roligt op ad med de to alpakkatrøjer, men jeg blev lige distraheret af nogle garnprøver fra Kathe Lewis, som jeg skulle lave strikkeprøver på. Fantastiske Kathe er ved at håndspinde OG håndfarve noget garn til mig - helt personligt - i en blanding af alpakka og silke - lige i mine allerbedste yndlingsfarver. Se bare her:

Det fantastiske ved Kathe er, at man bare kan sige til hende: Jeg ønsker mig de og de farver i den og den kvalitet til pinde nr. det og det - og så kommer det bare - lige som i ens vildeste drømme!!!
Jeg har bestilt nok til en cardigan - og den skal strikkes i skulpturstrik a la Di Gilpin! Et rigtigt lukkesigindeisigselvhyggeprojekt til en gang, jeg får rigtig god tid - eller er på ferie langt fra telefon, computer og andre forstyrrende elementer.
Åh, hvor vil jeg glæde mig til det!:-)
Ellers står den på oprydning, oprydning og atter oprydning her i huset - så jeg kan blive klar til på lørdag, hvor Markno bliver 3 år og jeg har åbent hus.
Jeg håber, rigtigt mange har lyst til at kigge forbi!:-)

0 kommentarer
Comments:
<$BlogCommentBody$>
<$BlogCommentDeleteIcon$>
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?